top of page

Ensileringsmiddel

Mer melk og kjøtt fra gårdens egne ressurser med SILOMAX og andre typer konserveringsmidler.

FORBRUKSVARER har både bioteknologiske og kjemiske ensileringsmiddel. Men vi er først og fremst kjent for de bioteknologiske ensileringsmidlene, SILOMAX. De banebrytende, miljøvennlige ensileringsmidlene som er utviklet for norske forhold. 


SILOMAX har revolusjonert mange norske bønders rundballer, tårn- og plansiloer. Det unike med SILOMAX er at de er eksepsjonelt velegnet i Norge, siden SILOMAX IQ kan konvertere komplekst sukker til melkesyre. 4 stammer av nyeste generasjons melkesyrebakterier samhandler som et stafettlag, for å lynraskt ta dominans over naturlige mikroorganismer og senke pH. Uten å omdanne for mye av sukkeret til gjæringssyrer. For smak, fordøyelighet og lagringsstabilitet er også avgjørende.  Det er unikt. 


Med SILOMAX får du både pålitelig silo, samtidig som det er fantastisk smakelig og næringsrikt fôr. Unikt.
SILOMAX

SILOMAX

Hensikten med all ensilering er å bevare fôret ved gjæring. SILOMAX tilfører nøye utvalgte melkesyrebakterier. SILOMAX gir en lynrask og pålitelig gjæring. Hver gang.

Syrer

Syrer

Skreddersydde premikser av organiske syrer for bedre ernæringsmessig innhold og smakelighet.

Slurryfix

Slurryfix

SLURRYFIX er et bakterielt additiv som bryter ned fast materiale og skorper for å produsere en mer homogen og næringsrik gjødsel.

bottom of page