Ensileringsmiddel

Mer melk og kjøtt fra gårdens egne ressurser med SILOMAX og andre typer konserveringsmidler.

FORBRUKSVARER har både bioteknologiske og kjemiske ensileringsmiddel. SILOMAX, de bioteknologiske og miljøvennlige ensileringsmidlene fra FORBRUKSVARER, tilbyr optimale løsninger for enhver ensilasje. De  består av melkesyrebakterier som styrer gjæringsprosessen og setter riktig gjæringssyremønster. Den raske gjæringen hemmer gjær, mugg og clostridier. Slik får du mest mulig ut av ensilasjen din. Ytterligere fordeler er redusert ensileringstap, økt fordøyelighet, økning i UDP-andelen, økt fôropptak og redusert tap ved utfôring.


Kjemiske ensilasjetilsetninger egner seg for overflate- og kantbehandling i mais- og gressiloer. De hemmer gjær og mugg i problemområdene. Å forhindre varmgang hindrer tap av næringsstoffer, forbedrer grunnhygienen og smakeligheten. Du kan også bruke kjemiske ensilasjetilsetninger i totalt miksede rasjoner (TMR) . Produktene stabiliserer fôrblandingen, forbedrer fôrhygienen og øker energitilførselen.

SILOMAX

SILOMAX

Hensikten med all ensilering er å bevare fôret ved gjæring. SILOMAX tilfører nøye utvalgte melkesyrebakterier. SILOMAX gir en pålitelig kontrollert rask og permanent gjæring. Hver gang.

Syrer

Syrer

Skreddersydde premikser av organiske syrer for bedre ernæringsmessig innhold og smakelighet.

Slurryfix

Slurryfix

SLURRYFIX er et bakterielt additiv som bryter ned fast materiale og skorper for å produsere en mer homogen og næringsrik gjødsel.