top of page

Prima-produsenter med spesialavtale t.o.m. 10.05.24


Kjekt å bli kontaktet av et annet firma med fokus på kvalitet, Prima Slakt. De har lagt merke til de målbart bedre resultatene over tid hos produsenter som følger vårt hygieneprogram. Forbruksvarer tilbyr derfor nå i samarbeid med Prima og Autagro en helt prima avtale på kvalitetskjemi, i første omgang 4 uker. Prima-produsenter kan hente produkter på Nærbø, bare informer at du skal ha PRIMA-AVTALEN så får du automatisk rabattene.


Vi benytter muligheten til å minne alle om: at rengjøring med kun kaldt vann før desinfeksjon ikke er godt nok! Fett, biofilm og annet smuss vil ligge igjen og gi ly til mikroorganismer! Det reduserer den desinfiserende effekten vesentlig!


Systematisk og grundig vask med det avanserte gelevaskemiddelet FOVA POWERGEL med påfølgende tørk, danner det perfekte grunnlag for en effektiv desinfeksjon. FOVA POWERGEL er nyeste teknologi fjøsvask, et avansert gelevaskemiddel med medium skum som løser opp oppbygninger bedre og hurtigere, og er dessuten hurtigere og skylle bort.


Produkter uten klor har mange års holdbarhet ved korrekt lagring. Det er ingen øvrig grense for hvor mye du kan kjøpe, fritt frem for og bunkre opp med markedets beste hygieneprodukter til gode rabatter.Yorumlar


bottom of page