Kalven - bransjens fremtid.
- oystein16
- for 5 døgn siden
- 2 min lesing
Oppdatert: for 10 timer siden

Endelig har vi fått formulert en norsk variant, av et produkt som vi har kalt KALVISAN™, utviklet av flere av de ledende ekspertene i bransjen med primus motorene Dr. Vincent Gerfault og Dr. Èlodie Barbier (doktorgrad i planteekstrakter) . Vi er veldig stolt av resultatene i et relativt stort forsøk med 2 batcher kalver på 115+115 kalver.
_________________________________________________________________________
Kalver er født uten egen immunitet. Ved fødselen får kalven kun immunitet fra råmelken. Etter noen dager blir immunglobulinene fra moren sakte nedbrutt av leveren.

Dag 5-15 er avgjørende! Risikoen for infeksjoner i tarmen er høy!
_________________________________________________________________________
KALVISAN™ er et ekstremt bredspektret og avansert hjelpemiddel, som kan bidra med å takle et bredt spekter av patogener, se grafen under;

I tillegg til viktige vitaminer, mineraler og syre booster KALVISAN™ kalven på 6 måter:

1: Inntak av Natriumbikarbonat, Natriumklorid, Magnesiumklorid, Kaliumklorid og Salt for å kompensere for tapet på grunn av diaré. I tillegg forbedrer inntak av acetat og propionat (fra natrium) opptaket av Natrium i tarmen.

_________________________________________________________________________
Inntak av Inulin.

Inulin er et frukto-oligosakkarid (FOS). Dette er en energikilde for visse bakterier og vil selektere de inne i tarmen. Til slutt forbedrer FOS utviklingen av ikke-patogene bakterier Gjærcellevegger

4 + 5 Inntak av antibakterielle + antiinflammatoriske planteekstrakter

Inntak av Probiotika av høyeste kvalitet.

E. Faecium er hurtigvoksende bakterier og utkonkurrerer patogene bakterier om næringsstoffer
Vi er veldig stolt av et forsøk med 2 batcher med 115 holstein kalver. Til tross for en lavere startvekt (-3,6 kg), ankommer det tilsatte kullet etter 30 dager med +6,5 kg levende vekt!




Kommentarer