top of page

NUTRISLIKK - best smak og helse.


Nye NUTRISLIKK mineralblokker har den beste kvaliteten.


I dag tilbyr Forbruksvarer mineralblokker som kan dekke 1/3 av dagsbehovet for mikromineraler! Med A-, E- og D3-vitaminer. Blokker som på alle måter er bedre enn noen gang! NUTRISLIKK passer godt til dyr som har høy betydning for eierne, eller som er sårbare for underdekning. Dette kan være ungdyr i vekst, dyr i melkeproduksjon, konkurransehester eller dyr på beite.


Alle dyr trenger mineraler og salt. Det vet de fleste. Det som ikke er like klart er at jo renere saltet er, desto bedre smakelighet og høyere aksept - og jo større fordeler gir det dyrene.


Mange mineralblokker på markedet inneholder høye nivåer av kjemiske urenheter. For eksempel er det ikke uvanlig å finne leire og sement brukt som bindemiddel. Ofte er det tilsatt kunstig smak og farge. Mens NUTRISLIKK derimot, er basert på 100 prosent rene mineraler og vitaminer – og saltet er bedre enn de fleste bord- og kjøkkensalt! Tester vi har utført viser gjentatte ganger at når dyrene får velge, foretrekker de NUTRISLIKK. NUTRISLIKK inntas av dyr på grunn av behov, ikke kunstig tilsatt smak.


Alt salt brukt i NUTRISLIKK er over 200 millioner år gammelt. Det er så eksepsjonelt rent at det også blir levert til farmasøytisk industri!


Når blokkene er presset, sikrer vi at hver ferdige NUTRISLIKK aldri er mer enn to minutt gammel når de blir forseglet med krympeplast. Dette bevarer en ekstra smakelighet som får de fleste dyr – spesielt storfe – til å komme tilbake etter mer. Dette betyr noe, fordi en mineralblokk er en viktig kilde til essensielle mineraler og vitaminer. Så NUTRISLIKK mineralblokker oppmuntrer til høyere inntak, og forbedret helse og produktivitet hos din besetning.Comentários


bottom of page