top of page

Hva har Forbruksvarer på gang for 2021? Mye.Den globale pandemien COVID-19 har tvunget mange organisasjoner, inkludert Forbruksvarer, til å sette oss ned og tenke nytt på hvordan vi opererer. Selv om det er overveldende, gir dagens omstendigheter spennende muligheter til å bygge en bedre morgendag. 2020 er et viktig og historisk år for oss alle. Vi innser at mulighetene er uten sidestykke.


Etter 15 år med organiske mineraler og ubetydelige mengder sulfater, lanserer Forbruksvarer totalt sulfat-frie gårdsmikser i alle kategorier. Og – hold på hatten - det blir kostnadsnøytralt! Det er en nyere type chelater(hydroksy). Intellibond heter makromineralene, det er patentert teknologi fra Micronutrients i USA, som Nutreco har kjøpt opp, og Forbruksvarer nå lanserer i Norge.


SILOMAX øker hvert år. SILOMAX har blitt et verdisenter for våre kunder og for oss. Vi analyserer store mengder norsk silo, samtidig som det forskes hver dag hos produsentene. Vi har fått, og får flere EFSA-godkjente bakterier vi kan ta i bruk. I -21 kommer en større endring på STABIL, en mindre for IQ. SPEZIAL, SPEZIAL+ , ULTRA og PLUS blir uendret for 21.


hygiene, har vi i pipeline et nytt klovbad-produkt og et helt nytt alkalisk vaskemiddel som produsenten har jobbet med i lang, lang tid både på laboratoriene og i feltforsøk i DK. Forbruksvarer er fremdeles eneste norske firma i bransjen med egne produkter på ECHAs artikkel 95-liste.


Vi føler vi er godt posisjonert for å møte fremtidige forventninger og krav fra samfunn og myndigheter.

Comments


bottom of page