top of page

Hallo i fjøsluken, 2024!2023 ble et rekordår for oss i Forbruksvarer, uansett målestokk.


Rekordsalg har medført at vi det siste halvåret ikke har vært skikkelig leveringsdyktige. Det beklager vi på det sterkeste. Vi har lenge ligget helt på grensen av hvor mange tonn vi klarer presse gjennom dagens oppsett, og grep noen muligheter som dukket opp.


Når du kontakter Forbruksvarer skal du kunne være helt trygg på at

  1. du kjøper kvalitet av fagfolk.

  2. du får best verdi i markedet.


For å holde dette løftet er vi helt avhengig av produsenter og leverandører med samme langsiktige, ekspansive perspektiv. I 2023 måtte vi selge et parti med tap. Vi ble utsatt for det vi ikke kan kalle noe annet enn grådighets-inflasjon. En sammenligning vi lenge har brukt, fra vår egen næring; Sauen kan du klippe hvert år. Men rive hele hodet av den, det gjør du bare en gang.


Du kan være trygg på at vi i Forbruksvarer legger mye arbeid i innkjøp og logistikk, til det beste for deg som kunde.


Mange blir overrasket, når de blir kjent med oss.


Det tar tid å skape en relasjon. Vi har vært så heldig at vi har fått utviklet en relasjon med samme kjerne av kunder gjennom 25 år. I dag driver disse landets ledende landbruk. Offensive, profesjonelle bedriftseiere. Som utvikler, investerer og tenker selv. Vi har brukt minimalt av markedsføring, det har nærmest vært "by invitation only.". Fornøyde kunder anbefaler oss til sine kolleger, og de aller, aller fleste blir værende, år etter år.


2023 ble på mange måter overraskelsens år. Vi har levert i nye bransjer. Det er ønsker om ulike samarbeid og investering i vår vekst. Vi er i ferd med å levere på en gård med 2 000 melkekyr, utenfor Norges grenser. Kanskje er det en "lucky punch", men det gir definitivt mersmak!


Spennende tider er det i alle fall!


Vi ønsker deg et riktig godt nytt år, sammen med oss i Forbruksvarer.bottom of page