Hva har Forbruksvarer på gang for 2021? Mye.

Hva har Forbruksvarer på gang for 2021? Mye.

Den globale pandemien COVID-19 har tvunget mange organisasjoner, inkludert Forbruksvarer, til å sette oss ned og tenke nytt på hvordan vi opererer. Selv om det er overveldende, gir dagens omstendigheter spennende muligheter til å bygge en bedre morgendag. 2020 er et viktig og historisk år for oss alle.

Når vi nå har satt oss ned, og sett tilbake på den siste tids utvikling, innser vi at mulighetene er uten sidestykke. Vi er veldig, veldig stolt av det faktum, at nesten uansett hvor i landet en reiser, og finner de som driver best, der finner du ofte også Forbruksvarers løsninger. 

Etter 15 år med organiske mineraler og ubetydelige mengder sulfater, lanserer Forbruksvarer totalt sulfat-frie gårdsmikser i alle kategorier. Og – hold på hatten - det blir kostnadsnøytralt! Det er en nyere type chelater(hydroksy). Intellibond heter makromineralene, det er patentert teknologi fra Micronutrients i USA, som Nutreco har kjøpt opp, og Forbruksvarer nå lanserer i Norge.

SILOMAX øker hvert år, vi nærmer oss en halv million tonn behandlet silo i året. SILOMAX har blitt et verdisenter for oss og våre kunder. Vi analyserer store mengder norsk silo, samtidig som det forskes hver dag hos produsentene. Vi har fått, og får flere EFSA-godkjente bakterier vi kan ta i bruk. I -21 kommer en større endring på STABIL, en mindre for IQ. SPEZIAL, SPEZIAL+ , ULTRA og PLUS blir uendret for 21.

hygiene, har vi i pipelinen et nytt klovbad-produkt og et helt nytt alkalisk vaskemiddel som Novadan har jobbet med i lang, lang tid både på laboratoriene og i feltforsøk i DK. Forbruksvarer er fremdeles eneste norske firma i bransjen med egne produkter på ECHAs artikkel 95-liste.

Våre kunder øker forspranget. Både når vi ser på dyreytelse og gårdsresultater, men kanskje viktigst med de lange brillene - vi er unikt godt posisjonert for å møte fremtidige forventninger og krav fra samfunn og myndigheter.

14.12.2020 18:30