FOVACID-produktene er flytende skreddersydde premikser av konserveringsmidler for bruk som stabilisatorer i TMR og i bearbeidet animalsk og vegetabilsk fôr og silofôr.

FOVACID er basert på formler som gir en langsom frigjøring av syrene, for å gi en effektiv og vedvarende kontroll av forringende gjær og muggvekst i dyrefôr under aerobiske forhold. Resultatet er høyere beholdt fôrverdi for produksjonsdyrene. Syrene i FOVACID har ikke vært gjennom en kjemisk behandling, og er derfor betydelig mer effektive enn de fleste konkurrerende produkter på markedet. 

Dersom muggvekst i fôret går ukontrollert, vil man få betydelige tap:

  • Innholdet av vitaminer kan bli redusert med en tredjedel.
  • Aminosyre-innholdet kan reduseres med 20%.
  • Energiinnholdet i korn med mugg kan være mindre enn halvparten av "rent" korn.
  • Mange av de gjærsoppene som vanligvis finnes i fôr er i stand til å produsere mykotoksiner som kan påvirke dyrets ytelse, helse og reproduksjon.

Kontroller vekst av forringende organismer;

Effektiv kontroll av gjæring og muggvekst er nøkkelen til å hindre tap og / eller mykotoksinformasjon i lagret fôr. FOVACID er mye brukt i både mat- og fôrindustrien på grunn av sitt brede spektrum av mugginhibering og sin lave toksisitet.

Tilsett FOVACID for å opprettholde fôrkvaliteten og maksimere ernæringsmessig innhold og smakelighet, for å sikre et høyt utbytte på din produksjon.