FOVACID-produktene er flytende skreddersydde premikser av konserveringsmidler for bruk som stabilisatorer i TMR og i bearbeidet fôr og silofôr. 

Dersom muggvekst i fôret går ukontrollert, vil man få betydelige tap:

  • Innholdet av vitaminer kan bli redusert med en tredjedel.
  • Aminosyre-innholdet kan reduseres med 20 prosent.
  • Energiinnholdet i korn med mugg kan være mindre enn halvparten av "rent" korn.
  • Mange av de gjærsoppene som vanligvis finnes i fôr er i stand til å produsere mykotoksiner som kan påvirke dyrets ytelse, helse og reproduksjon.

Kontroller vekst av forringende organismer;

Effektiv kontroll av gjæring og muggvekst er nøkkelen. FOVACID er basert på formler som gir en langsom frigjøring av syrene, for å gi en effektiv og langvarig kontroll av forringende gjær- og muggvekst i dyrefôr under aerobiske forhold. Resultatet er høyere beholdt fôrverdi for produksjonsdyrene. Syrene i FOVACID har ikke vært gjennom en kjemisk behandling, og er derfor betydelig mer effektive enn de fleste konkurrerende produkter på markedet. indre tap og / eller mykotoksinformasjon i lagret fôr. FOVACID er mye brukt i både mat- og fôrindustrien på grunn av sitt brede spektrum av mugginhibering og sin lave toksisitet. FOVACID sikrer et høyt utbytte på din produksjon. Tilsett FOVACID og oppretthold fôrkvaliteten og maksimer ernæringsmessig innhold og smakelighet.